Hoe werkt het?

Heb jij ook een te volle kast, te grote/kleine kleding of kleding met label die je nooit meer draagt?

Dan kun je bij Chouette Colette je kleding en accessoires binnen brengen en wij bieden deze te koop aan via onze fysieke winkel en webshop. Zo krijg je geld terug voor gedragen kleding en maak je een ander blij met kleding voor een betaalbare prijs! Heb je een selectie gemaakt van de kleding die je wilt verkopen neem dan contact op om een afspraak te maken. We bepalen samen de verkoopprijs, ik fotografeer daarna de items. Na verkoop van de kleding ontvang je 50% van de verkoopprijs. Is er iets verkocht dan krijg je dat van ons via e-mail te horen. Daarna zal een uitbetaling gebeuren via overschrijving ( nooit Cash). De niet verkochte items krijg je terug. 

Kleding van goedkopere ketens als Vero Moda, H&M, C&A, Zara, etc. worden niet aangenomen. Alle kleding is weinig gedragen of in nieuwstaat. Zonder vlekjes, gaatjes of andere vormen van slijtage. Gewassen, gestreken en netjes gevouwen in een wasmand of box.

Ik vind het leuk als je webshop op de één of andere manier promoot. Denk aan mond-tot-mondreclame, liken op Facebook en Instagram :))

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, hierna heeft u nogmaals 14 dagen om uw product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor het retourneren van u thuis naar Chouette Colette zijn voor eigen rekening.

Let op: Wanneer u een deel van uw bestelling retour stuurt en het oorspronkelijke aankoopbedrag (om in aanmerking te komen voor gratis verzendkosten) minder dan €50 wordt, zijn wij genoodzaakt om een gedeelte van de verzendkosten in mindering te brengen op het te retourneren bedrag.