Onze filosofie

We leven in een consumptiemaatschappij. Veel van de dingen die we kopen worden na een korte tijd weer weggegooid, omdat we het niet meer mooi vinden of omdat het kapot is. Al dit afval is ontzettend slecht voor het milieu. De productie van kleding draagt ook aan de vervuiling van de aarde. Veel shirtjes van bijvoorbeeld H&M zijn gemaakt om maar een korte tijd mee te gaan, zodat je daarna weer iets nieuws koopt. Waarschijnlijk maakt jou dat niet veel uit, want het is daar toch lekker goedkoop, maar het is de moeite waard om hier iets langer over na te denken. Wanneer jij iets bij een tweedehands winkel koopt, geef je een kledingstuk als het ware een nieuw leven. Dit zorgt ervoor dat een fabriek in Azië weer iets minder CO2 en andere broeikasgassen uitstoot. Zo ben je lekker verantwoord bezig.

Dit alles in een huiselijke sfeer met een lekker kopje koffie of thee…

Over Angelique

Angelique (1979) heeft enkele administratieve jobs achter de rug. Ze volgde een opleiding modeontwerper bij Syntra Aalst.
Ze is gehuwd met Jeroen en heeft een dochter Marlies van 9 jaar.
Ze droomde van haar eigen zaak en op 19 november 2016 opende Chouette Colette haar deuren!

“Ik probeer voor jullie een fijne selectie dameskleding bij elkaar te zoeken, met een focus op duurzaamheid. Ik verlies daarbij de verhouding prijs-kwaliteit nooit uit het oog én vind ook draagcomfort van groot belang. Chouette Colette tracht het aanbod vaak te vernieuwen. Ik streef ernaar om een heel persoonlijke service te verlenen, zodat je aan je aankoop niet alleen een mooi stuk, maar ook een fijn gevoel overhoudt. Dat is wat mij voldoening geeft. Verder doe ik ook zelf de nodige retouches. Hopelijk vind je net dat wat je zoekt bij Chouette Colette!”

Chouette Colette
Kloosterstraat 108
9960 Assenede

Openingsuren
DI - WOE - DO : 13 - 18u
VRIJ - ZA : 13 - 18u
ZO & MA gesloten

Contacteer ons
0476 863 448
machouettecolette@gmail.com