Tweedehandskleding en accesoires

Welke merkkledij kan ik verkopen?
Trendy, hedendaagse 2dehands merkkleding: fris gewassen en in perfecte staat. Dit wil zeggen dat de kledij geen enkel spoor van gebruik mag vertonen. Oudere en versleten kledij horen niet thuis in Chouette Colette.

Wat kost het om kledij te verkopen via Chouette Colette?
De kledij die je binnenbrengt, hangt hier in consignatie en dit is volledig gratis. Wat doen wij dan allemaal gratis voor u? Wij screenen en prijzen de kledij. De kledij hangt mooi uit in onze winkel per maat en kleur. En wij gaan zelf nog iets verder. We adverteren dikwijls in regionale reclameblaadjes en we posten elke dag ook foto’s op onze website en facebookpagina.

Wanneer kan ik de kledij binnenbrengen?
U kan tijdens de openingsuren uw kledij afzetten in de winkel of op afspraak. Dit kan in een plastic tas/wasmand of doos. U kan uw kledij wel NIET OP KAPSTOKKEN binnenbrengen.

Wat gebeurt er met de kleding na 8 weken?
Die kan elke klant afhalen tot 1 maand na de vervaldatum. Die datum staat duidelijk vermeld in uw bevestigingsmail met inventaris van de binnengebrachte kleding. Na die datum gaat deze kledij naar een goed doel. Wij zenden al onze kanten steeds een herinneringsmail.

Wanneer krijg ik het geld van de verkochte kledingstukken?
U komt gewoon langs bij ons in de winkel en wij betalen u onmiddellijk uit. Is het uit te betalen bedrag hoger dan 200 euro dan graag via een overschrijving. Uit veiligheidsredenen beperken wij cash geld in de winkel.

Waarom zou ik tweedehands (ver)kopen?
Mooie merkkledij en accessoires zoals handtassen en schoenen vind je voor een fractie van de nieuwprijs. Zo kan je met minder budget veel meer variatie hebben in jouw garderobe en wel van uitstekende kwaliteit. Als iedereen wat meer in tweedehandskleding zou denken zou er wereldwijd een stuk minder kleding geproduceerd moeten worden waardoor het milieu minder belast wordt!

Onze tweedehandscollectie

Chouette Colette
Kloosterstraat 108
9960 Assenede

Openingsuren
DI - WOE - DO : 13 - 18u
VRIJ - ZA : 13 - 18u
ZO & MA gesloten

Contacteer ons
0476 863 448
machouettecolette@gmail.com